Om Allkontor

Allkontor har lång erfarenhet och vi vill med vår specialkompetens skapa ett mervärde för våra kunder. Vi på Allkontor arbetar alltid för att leverera kvalité – både när det gäller produkter och tjänster.

Vi finns representerade med kontor och serviceverkstäder i Gävle, Borlänge och Mora – vi finns därför nära dig!

Oavsett hur ditt kontor ser ut idag så erbjuder vi lösningar som underlättar i ditt och dina arbetskamraters arbete. Vi säljer, servar och installerar kontorsutrustning – allt från skrivare och kopiatorer till konferensutrustning, möbler, posthantering, kontorsmateriel i butik samt webbshop, profilreklam och arbetskläder, med mera.

Vi på Allkontor vet att vi alla delar samma planet och därför tror vi också på ett sunt miljöansvar. Därför tar vi största möjliga ansvar för miljön i vårt vardagliga arbete, men vi vill förbättra miljöansvaret ännu mer och jobbar därför konstant för att förbättra vårt miljöarbete.

Är du nyfiken på oss som jobbar på Allkontor så hittar du mer information på personalsidan.

 

Historia

Allkontor Teknisk Service AB grundades 1981 av Leif Hall. Företaget fick nya ägare år 2016 då Fredrik Thorsén tillsammans med Niklas Blomqvist tog över verksamheten. I november 2018 beslutade Fredrik Thorsén att ta över som ensam ägare och förvärvade samtidigt de båda nedan nämnda företagen.

Kontor & Miljö i Borlänge AB grundades 1992 av Niklas Blomqvist och Lars Falk. Niklas Blomqvist tog sedermera över som ensam ägare. Från 2006 ingick företaget i Sharp Dalarna tillsammans med det då nyförvärvade systerföretaget Mora Kontorsteam AB. I november 2018 tog Fredrik Thorsén över bolaget, som därmed kom att ingå i Allkontor-koncernen.

Mora Kontorsteam AB grundades 1990 av Per-Gunnar Ållas och Kjell Broman. År 2006 köpte Niklas Blomqvist företaget, som då blev blev ett systerföretag till Kontor & Miljö i Borlänge AB och kom att ingå i Sharp Dalarna. I november 2018 tog Fredrik Thorsén även över Mora Kontorsteam AB som därefter ingår i Allkontor-koncernen.

Om Allkontor

Allkontor har lång erfarenhet och vill med vår specialkompetens skapa ett mervärde för våra kunder. Vi på Allkontor arbetar alltid för att leverera kvalité inom båda produkter och tjänster.

Allkontor Teknisk Service AB grundades 1981 av Leif Hall och har idag över 400 unika kunder. På Allkontor har vi med andra ord lång erfarenhet och arbetar konstant med att göra arbetsvardagen enklare för dig och ditt arbetsteam.

Oavsett hur ditt kontor ser ut idag så tillhandahar vi lösningar som underlättar i ditt och dina arbetskamraters arbete. Vi säljer och servar/installerar kontorsutrustning allt från skrivare/print/kopiatorer till konferensutrustning och posthantering med mer.

Vi har allt inom kontorsutrustning men våra huvudproduktgrupper är kopiatorer, konferensutrustning och posthantering. Söker du skrivare, eller konferensutrustning eller behöver ni hjälp med er posthantering? Kontakta oss så löser vi det, vi på Allkontor står för kontorsutrustningen, servicen och administrationen så kan ni fokusera på att driva ert företag framåt!

Förutom detta har vi också uthyrning av ljud, ljus och bild. Vi hyr bland annat ut mixerbord, högtalare, skärmar, mikrofoner med mer. Perfekt när ni ska hålla föredrag eller till andra evenemang och event. Vi är nära samarbetspartners med Nöjespoolen och Tält & Fest och med dessa starka samarbeten kan vi leverera teknik, tält, möblering och upplevelser i världsklass till ert föredrag eller andra evenemang. Kontakta oss redan idag så hjälper vi till att hitta rätt lösning för just er där ni kan få era gäster att häpna över förväntan.

Allkontor ansvarar för miljö

Vi på Allkontor Teknisk Service vet att vi alla delar samma planet och därför tror vi också på ett sunt miljöansvar. Därför tar vi största möjliga ansvar för miljön i vårt vardagliga arbete, men vi vill förbättra miljöansvaret ännu mer och jobbar därför konstant för att förbättra vårt miljöarbete.

Referenser

Sedan 1981 har vi levererat konferensutrustning, kontorsutrustning och service till över 400 unika, nöjda kunder. Vi levererar kopieringsmaskiner, posthantering och konferensutrustning av högsta kvalité. Vi har bland annat utrustat en hel del hörsalar varav ett urplock är Hotell Winn, Folkets hus, delar av Gävle Konserthus, Landstinget, Högbo bruksHotell m.fl.

AllKontor Gävle | Södra Skeppsbron 28, 802 84 GÄVLE | 026-10 98 77 |
AllKontor Borlänge | Forskargatan 4, 781 70 BORLÄNGE | 0243-79 23 40 |
All
Kontor Mora | Skålmyrsvägen 34, 792 50 MORA | 0250-160 75 |

Alla rättigheter reserverade Allkontor © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo

AllKontor Gävle | Södra Skeppsbron 28, 802 84 GÄVLE | 026-10 98 77
AllKontor Borlänge | Forskargatan 4, 781 70 BORLÄNGE | 0243-79 23 40
AllKontor Mora | Skålmyrsvägen 34, 792 50 MORA | 0250-160 75

Alla rättigheter reserverade Allkontor © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK